torstai 18. joulukuuta 2008

Deittailua

Havahduin jokin aika sitten siihen, että Ukko kasvaa rytisten, emmekä me ole tehneet sen kanssa vielä juuri mitään. Ukko tuntuu niin "valmiilta" ja täyspäiseltä, että kaikenlaiset koulutusprojektit ovat häipyneet mielestä arjen tohinassa. Ehkä jos tarvetta tuntuisi olevan, pysyisivät moiset asiat paremmin muistissa. Mutta toistaiseksi kaikki on mennyt oikein hyvin, enkä ole jaksanut ottaa stressiä, no oikeastaan mistään.

Ukon koira-deittailu oli kuitenkin jäänyt aika pitkälti naapurin Merri-sekarotuisen ja Simo Sisu-mäyräkoiran sekä oman isosiskon Oprin kanssa puuhasteluun. Totesin, että nyt on aika tehdä edes tälle asialle jotain! Niinpä soitin Elinalle ja Sadalle ja sovin Ukolle treffit!

Kävimme alkuviikosta leikkimässä Sadan kanssa ja seura tuntui olevan mieleistä. Touhut olivat villit, mutta sopuisat ja Ukko nukkui hyvillä mielin lopun päivää kotiin päästyämme. Eipä siitä sen enempää ole kerrottavaa. Laitetaan kuitenkin pari kuvaa mukaan kertomaan hauskanpidosta.

Tässä kuvassa näkyy hauskasti, miten vauhdin hurmassa korvatkin kääntyvät lerpalleen!

Sadalle kiitos leikkiseurasta ja Elinalle kiitos kahvista!

2 kommenttia:

Tuikku kirjoitti...

Akiko on myös käynyt leikkimässä koirapuistossa. Sunnuntaina illalla se meni hurjaa takaa-ajoa 13 viikkoisen pinseripennun kanssa ja eilen aamulla leikkikaverina oli dalmispentu. Tuo se Ukko tänne leikkimään! ;)

Meri kirjoitti...

Mulla on kyllä joku pahemman luokan lukihäiriö - joka kerran kun katson tätä sun kommenttia, luen pinseripennun sijasta pilsneri... Pikaisesti vilahtaa mielessä Akiko oluen kanssa... Hullu mikä hullu.

Ihanaa että Akiko tulee niin hyvin juttuun kaikkien kanssa!